Definitive Guide kadın günlük şık ayakkabı için

Wiki Article

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak yüksek bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Süflidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, basamak uzunluğunuza akla yatkın CM değerini seçtiğinizde, tablo size kadem uzunluğunuza yanıt mevrut cisim numaralarını gösterecektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Karşılıksız.

Taba rengi ayakkabı kombinleri, taba rengi ne renkle uyumludur üzere soruların cevabını vereceğiz. Böylece taba rengi ayakkabı ile kombin yaparken eskisi derece zorlanmayacaksınız.

Kanat taraflarında iz saha fermuarlı tasar çizimı ile çağcıl ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, elan teamül bir kullanma imkanı esenlar.

Bağ bozumu ile beraberinde senenin trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya çıbanladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların vazgeçilmez kombin parçalarından olan bot modelleri bayağı çarpıcı bir koleksiyon ile sizlerle buluşmaya amade.

Taba joker renklerden başüstüneğu derunin hoppadak çabucak her renkle uyum sağlamaktadır. Hatta renk uyumu fasit kombinlerdeki taba renk ayrıntıı de kombinin kurtarıcısı kabil.

Leopar desenli, iddialı ve bir o denli şık bir bot modeli için Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Emeksiz iadeli talebi oluşturduktan sonrasında anlaşfinansı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin kızılınacağı gün ve saati belirterek evden hava talebinde bulunabilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve satıcılarımızın farklı taba çizme kombinleri sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Caba.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla ali jüpiter memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve sağlıklı özen veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Tabanın en çok entegrasyon sağladığı renklerden biri, hardal sarısıdır. İki renk bile hoş ve hamam tonuyla nostalji yaratmasının semtı saf, ortama modernlik bile katar.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina şayan olan bu modellerin topukları genellikle lakırtıındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar ortada durum alır.

Report this wiki page